0316 – 820 300 | INFO@DEFIJNESTRAAT.NL | VOLTASTRAAT 7, ZEVENAAR | NEEM CONTACT OP

VAN PARTICIPATIEPLAN TOT
TECHNISCH ONTWERP

Over de fijne straat

Een fijne straat. Dat willen we allemaal wel. Maar wat is een fijne straat? Dat is voor iedereen anders. Van weggebruiker tot aanwonende. Van gemeente tot bedrijf. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en verwachtingen bij een fijne straat.

Wij helpen gemeenten bij onder meer het opstellen van een participatieplan, het informeren van alle partijen, het verzamelen van de ideeën en wensen van belanghebbenden en niet in de laatste plaats bij het managen van de verwachtingen. Communicatie, samenwerking en flexibiliteit staan hierbij centraal.

De Fijne Straat is een dienst van Corvus Infra B.V. Onze adviseurs burgerparticipatie werken dan ook nauw samen met ervaren civieltechnische ontwerpers, zodat de inzichten uit het participatietraject ook meteen worden vertaald in een kloppend ontwerp. Zo creëren we samen een leefomgeving waarin alle belanghebbenden zich fijn voelen. 

anneke en merel

we werken met

Merel Kersten

Merel Kersten

Merel combineert het beste van twee werelden: een technische achtergrond en uitstekende communicatievaardigheden. Van ontwerp en uitvoering tot en met de communicatie hierover. Bij Merel is het allemaal in goede handen.

Hiermee is zij de ideale sparringpartner voor de gemeente en haar stakeholders. Ze is betrokken als geen ander. Door haar creativiteit en het vermogen om buiten de gebaande paden te denken vindt ze altijd een goede oplossing voor uw uitdaging op het gebied van participatie.

Anneke Mengers

Anneke gaat elke uitdaging vol enthousiasme aan. Deze duizendpoot kijkt met een frisse en open blik naar participatieprojecten, waarbij ze de belangen van de stakeholders altijd als uitgangspunt kiest. Met haar sociale en open houding weet ze het ijs snel te breken.

En door haar administratieve en commerciële ervaring wordt elk project binnen de daarvoor geplande tijd en randvoorwaarden opgeleverd.

Anneke Mengers

Maak een afspraak en ontdek de fijne straat