0316 – 820 300 | INFO@DEFIJNESTRAAT.NL | VOLTASTRAAT 7, ZEVENAAR | NEEM CONTACT OP

VAN PARTICIPATIEPLAN TOT
TECHNISCH ONTWERP

Over de fijne straat

Een fijne straat. Dat willen we allemaal wel. Maar wat is een fijne straat? Dat is voor iedereen anders. Van weggebruiker tot aanwonende. Van gemeente tot bedrijf. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en verwachtingen bij een fijne straat.

Wij helpen gemeenten bij onder meer het opstellen van een participatieplan, het informeren van alle partijen, het verzamelen van de ideeën en wensen van belanghebbenden en niet in de laatste plaats bij het managen van de verwachtingen. Communicatie, samenwerking en flexibiliteit staan hierbij centraal.

De Fijne Straat is een dienst van Corvus Infra B.V. Onze adviseurs burgerparticipatie werken dan ook nauw samen met ervaren civieltechnische ontwerpers, zodat de inzichten uit het participatietraject ook meteen worden vertaald in een kloppend ontwerp. Zo creëren we samen een leefomgeving waarin alle belanghebbenden zich fijn voelen. 

anneke en merel

we werken met

Anneke Mengers

Anneke gaat elke uitdaging vol enthousiasme aan. Deze duizendpoot kijkt met een frisse en open blik naar participatieprojecten, waarbij ze de belangen van de stakeholders altijd als uitgangspunt kiest. Met haar sociale en open houding weet ze het ijs snel te breken.

En door haar administratieve en commerciële ervaring wordt elk project binnen de daarvoor geplande tijd en randvoorwaarden opgeleverd.

Anneke Mengers

Maak een afspraak en ontdek de fijne straat